Creëer zelf de baan die je nooit kon vinden!

Je staat altijd klaar voor anderen en soms vergeet je voor jezelf te zorgen. Je bent vaak druk en schiet soms tekort. Want, het liefst doe je alles én ook nog eens perfect. De buitenwereld denkt: zij heeft het helemaal voor elkaar. Maar ondertussen lijd jij aan de ‘please disease’. Maar dat is nu klaar. Tijd om jouw behoeften en ambities serieus te nemen.

Je voelt aan alles dat er iets moet veranderen. Je houdt van je werk en je hebt het leuk met collega’s, maar als je eerlijk bent weet je dat je veel meer in je mars hebt. Het kriebelt nu zo erg dat je weet dat het tijd is om het heft in eigen handen te nemen. Je hebt zin in iets nieuws. Je bent nieuwsgierig, hebt op een goede dag energie voor tien en je bent echt toe aan een nieuwe uitdaging. En wat een geluk. Tijd voor iets helemaal fris en nieuws. Laten we iets vinden waar jij al je energie en creativiteit in kwijt kunt. Werk doen waarmee jij, door gewoon te doen wat jij het allerleukst vindt, anderen helpt. “It’s a win-win situation!” Hoe heerlijk zou dat zijn?

Jij wilt niets liever dan …

=

Waardering krijgen voor wat je allemaal doet

=

Lekker de handen uit de mouwen steken en je voor 100% inzetten

=

Iedere dag iets nieuws leren en jezelf ontwikkelen

=

Voor iemand het verschil maken

=

Zelf bepalen hoe jouw werkplek eruit ziet

=

Aan iets nieuws beginnen waar je je energie in kwijt kunt

=

Jezelf met een grote glimlach in de spiegel aankijken

=

De wereld een klein beetje mooier maken

Conclusie: je wilt je voor alles inzetten, anderen helpen tot je erbij neervalt, maar vanaf nu wel onder jouw voorwaarden! En gelijk heb je. Van controlfreak naar zelf de regie terugpakken.

Werken als virtual assistant is echt iets voor jou!

Het vak van virtual assistant maakt momenteel een enorme groei door. “Komen er dan niet veel te veel virtual assistants op de markt?” is een vraag die ik wekelijks krijg. Maar wist je dat er vorig jaar in Nederland, 146.000 bedrijven bij gekomen zijn ten opzichte van een jaar eerder. Aan het begin van dit jaar stonden bijna 2.300.000 ondernemingen geregistreerd in het handelsregister. Holy cow. Werk aan de winkel dus. Die mensen laten we toch niet aan hun lot over?

Juist in deze relatief nieuwe wereld is er nu zoveel mogelijk. Wij komen dagelijks in aanraking met nieuwe systemen, de gaafste online tools en handige online communicatiemiddelen. The sky is the limit. Op afstand werken was nog nooit zo makkelijk. Dat heb je de afgelopen tijd misschien zelf ook ervaren. Alles kan. En jij kunt hier onderdeel van zijn.

Of je nu management ondersteuner bent, in de zorg werkt of uit een heel andere branche. Als jij een servicegerichte instelling hebt, een tikje perfectionistisch bent en graag anderen helpt, dan heb jij precies dat in huis wat nodig is om een goede virtual assistant te worden. You’ve got what it takes. Hoe wij dat weten? Je hebt niet voor niets ooit gekozen om anderen te helpen. Om dingen mooier te maken. Jij ziet wat er moet gebeuren. Jij hebt een helicopterview. Jij hebt energie voor tien. En als er meer energie in blijft gaan dan dat er uitstroomt, ben jij unstoppable. Dat weet ik. Dat weet jij. Dus kom in actie.

VA school summerschool Hanneke
“succes is genieten van de dingen die er echt toe doen”

Als VA kies je zelf wat je gaat doen, met wie je wel en niet wilt werken en waar je dat het liefste doet. Wij helpen je om de stap te maken van kansen pakken naar kansen zelf creëren. Jij hebt namelijk alles al in je om er een succes van te maken.

Sabrina Janssen

Sabrina Janssen

Op zondag weer uitkijken naar maandag

"Als ik de training bij VA school niet gevolgd had zou ik nooit VA zijn geworden, want ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dan zou ik nooit de vrijheid hebben ervaren die ik nu heb. Zóóó fijn. Ik had mezelf vorig jaar drie doelen gesteld en die zijn allemaal uitgekomen. Ik heb mijn gezin en ouders meegenomen naar een villa op Ibiza. Ik heb een veranda aan mijn huis laten plaatsen. En voor volgend jaar een camperreis naar Canada geboekt.

Dit was me nooit gelukt als ik in loondienst was gebleven. Nu kan ik mijn eigen tijd indelen en het blijft natuurlijk ook heerlijk om je eigen facturen te versturen en die betaald te krijgen haha!

Ik denk nog wel eens terug aan de tijd dat ik op zondagavond huilend op de bank zat met het vooruitzicht om ’s maandags weer naar kantoor te moeten. Elke dag dezelfde collega’s, datzelfde gebouw, die verplichte vergaderingen, het stond me zo tegen. Nu kan ik me daar niets meer bij voorstellen.

Als ik anderen hoor twijfelen over het volgen van de training, dan denk ik: Doe het, start! Je hebt niks te verliezen. Je wilt later geen spijt krijgen van ‘had ik maar…’. Door alle opdrachten kom je erachter wat het beste bij je past qua werkzaamheden en opdrachtgevers. Je leert echt om een bedrijf op te zetten, inclusief het maken van je eigen website. Daarna ben je helemaal ready om je droomleven zo in te vullen hoe je zelf wilt."

Sabrina Janssen

Marion van der Wielen
Grote stappen in mijn persoonlijk ontwikkeling

"Ik heb al 18 jaar een eigen schoonheidssalon maar was toe aan een nieuwe uitdaging daarnaast. Het leek mij te gek om locatie-onafhankelijk te kunnen werken en mijn ondernemersvaardigheden in te zetten om andere ondernemers te helpen. Toen las ik op Facebook een bericht van Hanneke over de VA iets voor mij? oriëntatieweek. Ik deed mee en was meteen enthousiast.

Ik ben iemand die altijd graag de hele weg uitgestippeld heeft. Dus starten met VA school zonder te weten hoe het werken als VA precies zou uitpakken, was niks voor mij. Dus ik twijfelde. Maar was dit nou echt een goede reden om niet met de opleiding te starten? Wat een onzin eigenlijk. Ik dacht, ik ga het gewoon zien als één groot avontuur en dan volgt de rest vanzelf. Dat was al een mega overwinning op mezelf. Om die keuze te maken. En nu bijna een jaar later ben ik nog steeds superblij dat ik de stap genomen heb, want het heeft me ontzettend veel gebracht.

De training is een complete reis. Het zit goed in elkaar. Ik kon altijd bij Hanneke en haar team terecht voor vragen en hulp. Het is voor mij niet alleen een opleiding tot VA geweest maar ik heb ook grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mij stap voor stap bij de hand genomen om mijn nieuwe bedrijf neer te zetten. Zodra ik de opleiding had afgerond, stond mijn bedrijf er ook.

Al die beren die je vooraf ziet, kun je maar beter loslaten. In plaats daarvan kun je beter voor ogen houden waarom je dit graag wilt en wat het je uiteindelijk gaat opleveren. Mijn werkweek is nu super afwisselend omdat ik twee bedrijven met elkaar combineer. Ik ervaar grote vrijheid, kan voor mijn VA bedrijf locatie-onafhankelijk werken en geniet van mijn nieuwe uitdaging."

Marion van der Wielen
Marion van der Wielen

Marion van der Wielen

Certificaatgarantie ik word va
Hoe dan?

Je hebt waarschijnlijk al best wat informatie verzameld over het vak van virtual assistant.
Eigenlijk ben je er al uit. Je wilt virtual assistant worden, maar …

$

Je weet niet precies waar je nu moet beginnen

$

Je twijfelt of je het met je huidige kennis en ervaring wel gaat redden

$

Je ziet nog niet hoe je aan klanten en opdrachten komt

$

Je wilt je financiële zekerheid niet verliezen

$

Je wilt het wel in één keer goed doen

$

Je weet niet zeker of dit het juiste moment is om te starten

$

Je wilt het liefst nu al zeker weten dat het een succes wordt

Welkom bij VA school! 

We hebben geen glazen bol en kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we hebben met ons team een bak aan ervaring. Wist je dat we sinds 2014 al meer dan 1700 virtual assistants geholpen hebben bij het opzetten van een succesvolle business als VA?

Wat wij ontzettend belangrijk vinden is dat iedereen gehoord en gezien wordt. Jouw bijdrage telt en met elkaar kunnen we zoveel meer bereiken. Het team van VA school staat voor je klaar om je te helpen om die balans, vrijheid en plezier in je werk en je leven te ervaren. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het nooit meer alleen te doen.

In onze training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ helpen we je bij alles wat er komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf als virtual assistant. Je leert:

=

Helder te krijgen wat je precies wilt als VA

=

Hoe je focus houdt en je doelen bereikt

=

Een ideale werk- en privébalans te creëren

=

Een actieplan op te stellen om klanten te bereiken die bij jou passen

=

Een aanbod maken wat past bij de wensen van jouw klant

=

Je op een aantrekkelijke manier te profileren, online en in real life

=

Jezelf op een prettige manier te verkopen

=

Je opdrachtgevers optimaal te ondersteunen bij wat ze nodig hebben

=

Werken met de nieuwste tools en communicatiemiddelen

=

Je eigen bedrijf professioneel vorm te geven en in te richten

=

Jouw ervaring optimaal te benutten en nieuwe dingen te ontdekken

Sfeerfoto ik word va VA cafe

Bij VA school werk je tegelijkertijd op vier verschillende levels

Wij houden net als jij van variatie en we mixen VA vaardigheden en strategie moeiteloos door elkaar. In een en dezelfde module ga je heerlijk praktisch aan de slag met het bouwen van je website en leer je ook wat theorie over bijvoorbeeld cookiestatements. Zo ben je nog lekker aan het knutselen in Canva en het andere moment duik je in regels over belastingzaken. Alles komt aan bod, maar wel met de broodnodige afwisseling en uitdaging. De vier levels waarop je gaat werken:

Level 1

VA skills

Je krijgt alle tools, tips en vaardigheden aangereikt die van jou een top VA maken. Online samenwerken met opdrachtgevers en collega’s wordt een feestje.
Level 2

Chief Marketing & Sales

Je leert hoe je jezelf en je bedrijf in de markt zet, hoe je gemakkelijk nieuwe klanten aantrekt, met flair een (online) netwerkbijeenkomst bezoekt en jezelf moeiteloos verkoopt.
Level 3

Boss lady van je eigen business

Je zet een eigen bedrijf op en weet binnen no time wat daar allemaal bij komt kijken. Van belastingen tot pensioen en van AVG tot het schrijven van je eerste offerte. You totally rock this.
Level 4

Persoonlijke ontwikkeling

Je ontdekt nog beter hoe jij in elkaar zit en wat je nodig hebt om de balans en regie te creëren waar je naar verlangt. Hulp bieden kun je al goed, wij leren je ook om hulp te vragen als het even niet zo makkelijk is.

Bij VA school werk je tegelijkertijd op vier verschillende levels

Wij houden net als jij van variatie en we mixen VA vaardigheden en strategie moeiteloos door elkaar. In een en dezelfde module ga je heerlijk praktisch aan de slag met het bouwen van je website en leer je ook wat theorie over bijvoorbeeld cookiestatements. Zo ben je nog lekker aan het knutselen in Canva en het andere moment duik je in regels over belastingzaken. Alles komt aan bod, maar wel met de broodnodige afwisseling en uitdaging. De vier levels waarop je gaat werken:

Level 1

VA skills

Je krijgt alle tools, tips en vaardigheden aangereikt die van jou een top VA maken. Online samenwerken met opdrachtgevers en collega’s wordt een feestje.

Level 2

Chief Marketing & Sales

Je leert hoe je jezelf en je bedrijf in de markt zet, hoe je gemakkelijk nieuwe klanten aantrekt, met flair een (online) netwerkbijeenkomst bezoekt en jezelf moeiteloos verkoopt.

Level 3

Boss lady van je eigen business

Je zet een eigen bedrijf op en weet binnen no time wat daar allemaal bij komt kijken. Van belastingen tot pensioen en van AVG tot het schrijven van je eerste offerte. You totally rock this.

Level 4

Persoonlijke ontwikkeling

Je ontdekt nog beter hoe jij in elkaar zit en wat je nodig hebt om de balans en regie te creëren waar je naar verlangt. Hulp bieden kun je al goed, wij leren je ook om hulp te vragen als het even niet zo makkelijk is.

Over Hanneke

Ik weet het nog als de dag van gisteren. In januari 2008 fietste ik naar de Kamer van Koophandel hier in Leiden. Het grote avontuur ging beginnen. Na 16 jaar werken in loondienst, 3 reorganisaties en 1 burnout, was het tijd dat ik het nu ‘zelf ging doen’. Met heel veel passie en werklust begon ik met Wessel Office Support. En met heel veel plezier ondersteunde ik meer dan 30 opdrachtgevers. Loved every minute of it.

Hanneke VA school #VA

Nu ben ik dus inmiddels 16 jaar verder en kan ik met het hand op mijn hart zeggen: “Beste keuze ooit!”. Was het makkelijk? Zeker niet. Leverde het wel eens stress op? Regelmatig. Maar ik heb een bak aan levens-, werk- en ondernemerservaring erbij gekregen. Ik neem mijzelf en mijn werk serieus want het is een groot onderdeel van mijn leven. Alleen op die manier kan ik mijn eigen droombaan en leven vormgeven. Op mijn manier.

Er ligt een gloednieuwe wereld voor ons met ongekende mogelijkheden. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen om jouw kansen en mogelijkheden te ontdekken.

Ik wil dat je iedere dag met plezier uit je bed springt. Dat je je verheugt om je klanten optimale ondersteuning te bieden. Dat wat jij doet is belangrijk. Dat wat jij wilt is nodig. Jij doet ertoe. Ik help je om het lef te verzamelen om er echt voor te gaan en jezelf uit te dagen.

Samen creëren we jouw eigen droombaan.

THINK BIG. BEGIN SMALL. START NOW.

If you’re waiting for a sign…
this is it!

Ben jij er klaar voor om het VA avontuur aan te gaan? Doe mee met de training:
Start een succesvolle business als virtual assistant
duur opleiding: 6 maanden

Start een succesvolle business als virtual assistant opleiding

Summer24

Alle essentiële onderdelen voor het starten van
jouw bruisende VA business

duur opleiding 6 maanden
toegang academy 12 maanden

Toegang tot online leeromgeving met 16 modules online training

Inspirerende videolessen en praktische werkboeken

VA café online bijeenkomsten (4x p.j.)

Live Q&A over Website & Divi (6x p.j.)

Live themales juridische zaken (2x p.j.)

Welkomstavond / Buddy speeddate

>30 checklists, templates en planners

Gastlessen van experts uit ons netwerk

Uitleg van meer dan 60 online tools

In 10 magische dagen meer online zichtbaarheid (minitraining)

Support van het team van VA school en medecursisten in de besloten Facebook-groep

Afrondende eindopdracht met persoonlijke feedback en certificaat van deelname

L

Incl. VA school jaar membership
(t.w.v. 117,37 euro)

Toegang & updates materialen online training

Toegang Facebook groep incl. Q&A's

Maandelijkse VA school update per mail

Verdiepingssesies over interessante thema's

Uitnodigingen special events

Korting op VA café live bijeenkomsten

L

Exclusieve bonusdeal Summer

Bonus #1 - Korting van 780 euro

Bonus #2 - Invulboekje 'Mijn eerste jaar als succesvolle ondernemer'

Bonus #3 - Extra zichtbaar met gratis plaatsing op VA profiel

Bonus #4 -  Die geweldige VA school starterskit

L

Maandelijkse termijnen

1 termijn van 1.997 euro

6 termijnen van 342,84 euro

12 termijnen van 176,42 euro

Wanneer start jij?
15 juli
22 juli - 29 juli
5-12 aug
19-26 aug
2-9 sept
16-23 sept
30 september

Start een succesvolle business als virtual assistant

Deze modules krijg je in de training
'Start een succesvolle business als virtual assistant'

Module 1: Ken jezelf

Jij staat centraal. Wat zijn jouw kwaliteiten en kernwaarden? Wie ben je? Wat kun je? Wie wil je zijn? Waar sta jij voor? De opdrachten in deze module geven je zelfvertrouwen een boost,  wat een fijne basis vormt voor de rest van de training. Je krijgt bovendien een handig format voor een ondernemersplan dat je in de volgende modules stap voor stap vult. Nu in jezelf duiken is een slimme zet en je maakt zo ook onbewust al keuzes voor je bedrijf. De eerste stap naar een business als VA is gezet!

Module 2: Bepaal je doel

It all starts with why! Je gaat in deze module op onderzoek uit en ontdekt waar je naartoe wilt. Zo houd je focus en kun je jezelf blijven motiveren (ook als het even tegenzit).  Je leert heldere doelen te formuleren en hoe je deze met resultaat behaalt. Je bent de reisleider van jouw eigen VA-avontuur. Je bouwt zelf je magische doelenbord met de online tool Trello. En door het vormgeven van jouw ideale werkweek komen je werk- en privéleven al meer in balans. Ook je netwerk wordt een stukje groter.

Module 3: Ken je klant

Voor wie wil jij graag werken? Waar vind je die persoon? Waar heeft jouw klant nu echt behoefte aan? Welke diensten kun je allemaal aanbieden? Dit is de module waarin je dat allemaal ontdekt. Want met de juiste vragen stellen gaan er heel veel deuren voor je open. We nemen je mee in de wereld van virtual assistants. Na afloop weet jij precies welke diensten je gaat aanbieden, aan wie en wat je waard bent. Dit is de basis om echt in verbinding te komen met jouw potentiële klanten.

Module 4: Je bedrijf vormgeven

In deze module leggen we de basis voor je bedrijf. Je werkt verder aan je ondernemersplan en met de tips voor het vinden van de perfecte bedrijfsnaam zorg je ervoor dat je je binnenkort met vertrouwen inschrijft bij de Kamer van Koophandel. We gaan creatief aan de slag met Canva. Deze tool laat jou nooit meer los. Jouw logo, huisstijl en personal branding komen tot leven. Je leert ook welke verzekeringen handig zijn voor ondernemers.

Module 5: De financiën

Know your numbers is een van de wijsheden die wij goed in ons hoofd hebben geknoopt. Jij bent straks ook de financieel directeur van je bedrijf. Je leert in deze module hoe je jouw administratie opzet, welke tools er zijn om je uren te registreren en aan welke wettelijke eisen je moet voldoen. Een omzet- en kostenprognose maken is voor jou straks een fluitje van een cent. Je gaat ook nog aan de slag met jouw pensioen en leert alles over belastingzaken. “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.”
U

Module 6: Vind je klant

Het spel der verleiding kan beginnen. Hoe vind je de leukste klanten voor jou? Bij welke netwerken kun jij je aansluiten? Hoe maak je van je cv een zzp-profiel? En hoe buig je die bezwaren van je klant om naar een flitsende salespitch? Neem voor deze module lekker de tijd. Je gaat op zoek naar de beste plekken om opdrachten te vinden voor VA's. En wat dacht je van de kracht van goede referenties? Goud waard! En om al die informatie vast te leggen ga je aan de slag met de CRM tool Capsule. Goed zaaien zal een prachtige oogst geven.

w

Module 7: Jezelf verkopen

Anderen helpen is voor jou een eerste natuur toch? Totdat je het moet gaan verkopen. Dan krijg je spontaan klamme handjes en een trilling in je stem. Fear no more. Met de vorige modules in het achterhoofd heb je alles voorbereid om nu echt met jouw prachtige diensten de markt op te gaan. Verkopen is je klanten helpen. Onze gasttrainer Nicolette helpt je stap voor stap om met vertrouwen en flair een gesprek te voeren met een opdrachtgever. Get out there! Make magic happen!

Module 8: Social media

Je kunt er niet omheen. Social media is een geweldige plek om te communiceren met je potentiële klant. Wat zijn de trends en mogelijkheden op social media gebied? We nemen ze stuk voor stuk met je door zodat je ook hier zichtbaar wordt voor jouw klanten. Maar wat moet je precies zeggen? Wat heb jij te melden? We helpen je met leuke en praktische opdrachten zodat het makkelijker wordt. Deze module zit boordevol leuke lessen en tools. Alles wat je leert kun je voor je eigen bedrijf inzetten en wie weet straks ook bij je klanten toepassen.

Module 9: Techniek & communicatie

We gaan de wereld van de techniek en communicatie verder onderzoeken. Na het volgen van deze module weet je alles over de technische zaken die bij het opzetten van je bedrijf aan de orde komen. Maar ook veiligheid en cybersecurity komen aan de orde. We gaan aan de slag met de technische voorbereiding voor jouw eigen website. Want waar leg je domeinnaam vast en regel je je hosting? Jij wordt straks de wizzkid van de familie. Ook voor niet technische mensen prima te doen.

Module 10: Zelf je website bouwen

Of je nu techniekliefhebber bent of niet, ook jij kunt leren hoe je je eigen website lanceert. We nemen je stap voor stap mee door de bouwstenen voor het maken van jouw eigen website in WordPress met behulp van het thema Divi. Wat een thema, plugins en een SSL certificaat is, is straks gesneden koek voor jou. Met behulp van de handige Q&A sessies kun jij zelf je problemen oplossen. We like. Na het volgen van de lessen heb je een uitnodigende website waar jij nieuwe klanten kunt verwelkomen.

Module 11 A: Marketing machine

Nu komen we bij het ‘magische’ gedeelte. We nemen je mee in de basisprincipes van de marketing en gaan een mooie know-like-trust route uitstippelen zodat jouw klanten precies weten wie jij bent en wat ze van jou mogen verwachten. Pak je toverstafje er maar bij en ga die klanten verleiden om contact met jou te zoeken. In deze module gaan we op zoek naar jouw verhaal, jouw verpakking, jouw unieke look & feel. In deze module ga jij je eigen marketingafdeling inrichten.

Module 11 B: Online marketing rocks

You love it or you hate it. E-mailmarketing. In deze module ga je leren welke systemen er zijn om slim en snel de beste e-mailings te versturen. We beginnen heerlijk met het inrichten voor jouw eigen bedrijf, maar misschien heb je er in no time handigheid in en help jij je volgende opdrachtgever met het inrichten van haar ActiveCampaign of Laposta. Ook leer je in deze module over wat er wel en niet geoorloofd is, want AVG proof zijn is een must.

Module 11 C: Ready for launch

Coming soon … een module over je business met een boem en een knal lanceren. Want iedereen mag weten dat jij begonnen bent als virtual assistant toch? In deze module krijg je praktische handvatten en leuke voorbeelden hoe je dat het beste kunt aanpakken en waar en hoe je je potentiële klanten kunt gaan verleiden om met jou in zee te gaan. Na het volgen van deze module is jouw coming out als ondernemer een feit.

Module 12: Samenwerken

Als je jouw onweerstaanbare offerte naar je potentiële klant stuurt is er eigenlijk maar één antwoord mogelijk: Ja ik wil! We kunnen door. Jouw eerste klant is een feit. Hoe leg je die werkafspraken vast? Hoe ga je die uren registreren? En is het niet handig als de klant direct de offerte digitaal kan ondertekenen? We hebben in deze module een flink aantal tools voor je waarmee je slim en snel met je klant kunt samenwerken. Samen in een projectmanagementtool werken of een to do lijst bijhouden gaat jullie goed af.

Module 13: Zorg voor jezelf

Je wilt meer balans, meer vrijheid en je dag in dag uit ontwikkelen. We get it. Maar daar heb je een goede basis voor nodig en heel veel energie. In deze module gaan we met selfcare aan de slag. We helpen je van je FOMO (fear of missing out) af en leren je om onderscheid te maken in need to have en nice to have. De handige planners in deze module gaan je daarbij helpen. Wanneer trek je nog even een sprintje en wanneer moet je weten dat even rusten een veel beter idee is? Take care!

Module 14: Next level

Wat is dit gaaf. Je hoofd loopt over van de ideeën. Eigenlijk sta je al op het punt om een aantal zaken te verfijnen en te verbeteren. Van welke specialisatie word jij echt blij? Waar word jij expert in? Dat is onder andere de sleutel om meer omzet te generen bij bestaande klanten. Naast leuk werk en fijne opdrachtgevers mogen we ook financieel succesvol zijn. Stijg boven jezelf uit en creëer een positieve money mindset. Als uitsmijter hebben we nog een geweldige tool voor je: Zapier. Niet de meest eenvoudige, maar wel een heel uitdagende.
l

Module 15: Eindopdracht

De eindopdracht is de kers op de taart. Je blikt terug op alles wat je de afgelopen maanden hebt geleerd. Waar moeten de puntjes nog op de i? Welke successen heb je behaald? In het werkboek van je eindopdracht vind je per module drie vragen die je beantwoordt. Zo kunnen we beoordelen of jij alle stof hebt gezien en begrepen. Je levert het in zodra jij daar klaar voor bent. Wij kijken dan jouw eindopdracht na en checken je business op slagingskansen, waarna je naast het certificaat van deelname ook nog praktische tips ontvangt.

Legal Matters

Je juridische zaken regelen is nu niet meteen de reden om je eigen business te starten misschien. Gelukkig heeft Sharon de Rooij de gave om je alles op een heldere manier uit te leggen. Algemene Voorwaarden, privacyverklaring en AVG, cookiestatement en de wet DBA, alles komt aan bod. Met behulp van videopresentaties, voorbeelddocumenten en praktische opdrachten zorg je ervoor dat jouw juridische zaken top geregeld zijn. Aan de hand van een checklist juridische documentatie weet jij precies wat je nodig hebt. Legal matters!

Facebookgroep

Delen is groeien. Met die gedachte hebben we een besloten Facebookgroep opgericht speciaal voor deelnemers aan de training. In de groep kun je ervaringen delen, advies vragen en anderen helpen. Het team van VA school is hier aanwezig om je te helpen als je vragen hebt en met o.a. Feedback Friday wordt je gemotiveerd om je successen en vragen te delen. De Facebookgroep is volledig afgeschermd en uitsluitend zichtbaar voor andere deelnemers. Je kunt hier op een veilige en discrete manier online in contact blijven met elkaar.

Hoe werkt het in België?

Iedereen kan VA worden en VA kan je overal ter wereld zijn. Wel zijn het land waar je je bedrijf inschrijft of vestigt en het land van herkomst van je klanten bepalend voor hoe je bepaalde zaken kan en moet regelen. Al jaren verwelkomen wij met plezier Belgische deelnemers. Samen met een aantal van die Belgische deelnemers hebben we informatie verzameld en gebundeld over het het opzetten van je succesvolle business als VA in België. Met deze speciale module ga je ook in België goed voorbereid en met succes aan de slag.

Video Magic - Creëer en bewerk met joy

Video’s zijn niet gewoon bewegende beeldjes. Het zijn krachtige verhalen die betrekken, informeren en inspireren. Als virtual assistant kan video zomaar een waardevolle nieuwe skillset zijn dat jou onderscheidt van andere VA’s. Je kunt veel waarde toevoegen voor zowel jouw eigen merk als dat van je klanten. Laura Elsman is online videocoach en neemt je stap voor stap mee bij het maken van prachtige video’s.

Deze experts gaan jou helpen

Hanneke Wessel
VA school
Jouw succes is mijn succes

Mirjan van der Meijden
HowToHotspot
Online tools expert

Nicolette Heinsbroek
The Inspiration Factory
Salesexpert

Sherry-Lee-Soledad

Sherry-Lee Soldedad
Video creator

Manuela van Prooijen

Manuela van Prooijen
Weblish WordPress trainer

Laura Elsman

Laura Elsman
LOV academy
Video expert

Ilse ten Broek
VA school
Grafisch designer

Jantien van Driel

Jantien van Driel
Copyschool
Schrijfexpert

Sharon de Rooij
Área Gris
Legal Matters

Floris Hülsmann
Namarama
Naamexpert

Nico Waiboer

Nico Waiboer
LinkedIn Trainer & Coach

Saskia Paulissen

Saskia Paulissen
Flirtcoach

Shirley Houtman

Shirley Houtman
VA school
Divi en WordPress

Nico Waiboer

Jens Beugelaar
Insify verzekeringen

Saskia Paulissen

Bob Franke
Insify verzekeringen

Arlette Dijkstra
Pincreative
Pinterest Marketing Specialist

Youri Meuleman

Youri Meuleman
Mailblue

Suzan van Heck

 Suzan van Heck
Casemarketing Google (Ads) Specialist

Ria Kaashoek

Ria Kaashoek
Human design

Elianne Rumahloine

Elianne Rumahloine
de Muziek Fabriek

And meet the team…

VA-school-team
Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Bonus lessen

Youri Meuleman

'Mijn eerste marketingfunnel als VA' door Youri Meuleman

Welke reis legt jouw klant eigenlijk af voordat hij of zij besluit om daadwerkelijk jouw klant te worden? Youri Meuleman is met Mailblue toonaangevend expert op e-mailmarketing gebied. In deze gave les ga je aan de hand van de tips van Youri jouw ‘customer journey’ in kaart brengen. Dit gaat je gegarandeerd leuke klanten opleveren.

Suzan van Heck

'Google mijn Bedrijf' door Suzan van Heck

Hoe moet ik me profileren? vragen veel startende VA’s. De vraag die we vaak vergeten is “Waar moet ik me profileren?”. Daarom gunnen wij jou deze extra les over hoe je een goed Google mijn bedrijf profiel maakt zodat je ook op Google goed en gratis zichtbaar wordt. Deze leuke les wordt verzorgd door Suzan van Heck, vaste Google Ads specialist van VA school.

Ria Kaashoek

'Jouw unieke ondernemersstijl met human design' met Ria Kaashoek

Aan het begin van het starten van je onderneming is nog veel onbekend. Wij gaan je in deze les helpen om te ontdekken wat jouw unieke ondernemersstijl is. Het gaat over het begrijpen van jouw essentie (jouw ‘bedrading’) en de impact ervan op jouw ondernemersreis. Dit is zo’n waardevolle basis. Zo kun jij volledig vanuit jouw kracht leven en ondernemen.

Start een succesvolle business als virtual assistant opleiding

Summer24

Alle essentiële onderdelen voor het starten van
jouw bruisende VA business

duur opleiding 6 maanden
toegang academy 12 maanden

Toegang tot online leeromgeving met 16 modules online training

Inspirerende videolessen en praktische werkboeken

VA café online bijeenkomsten (4x p.j.)

Live Q&A over Website & Divi (6x p.j.)

Live themales juridische zaken (2x p.j.)

Welkomstavond / Buddy speeddate

>30 checklists, templates en planners

Gastlessen van experts uit ons netwerk

Uitleg van meer dan 60 online tools

In 10 magische dagen meer online zichtbaarheid (minitraining)

Support van het team van VA school en medecursisten in de besloten Facebook-groep

Afrondende eindopdracht met persoonlijke feedback en certificaat van deelname

L

Incl. VA school jaar membership
(t.w.v. 117,37 euro)

Toegang & updates materialen online training

Toegang Facebook groep incl. Q&A's

Maandelijkse VA school update per mail

Verdiepingssesies over interessante thema's

Uitnodigingen special events

Korting op VA café live bijeenkomsten

L

Exclusieve bonusdeal Summer

Bonus #1 - Korting van 780 euro

Bonus #2 - Invulboekje 'Mijn eerste jaar als succesvolle ondernemer'

Bonus #3 - Extra zichtbaar met gratis plaatsing op VA profiel

Bonus #4 -  Die geweldige VA school starterskit

L

Maandelijkse termijnen

1 termijn van 1.997 euro

6 termijnen van 342,84 euro

12 termijnen van 176,42 euro

Wanneer start jij?
15 juli
22 juli - 29 juli
5-12 aug
19-26 aug
2-9 sept
16-23 sept
30 september
Thamara Van Trappe

Thamara Van Trappe

Een gelukkiger mens

“Door een burn-out werd ik gedwongen om kritisch naar m’n leven te kijken en daaruit bleek dat mijn werk als project- en accountmanager in de reclamewereld niet meer paste. Ook de mentaliteit in dat wereldje ging mij steeds meer tegenstaan. Achteraf is die burn-out eigenlijk een zegen geweest, want anders had ik waarschijnlijk nog steeds doodongelukkig op diezelfde plek gezeten.

Los van de praktische inhoud van de training en de enorm waardevolle community waar je onderdeel van wordt, betekende mijn deelname aan de training vooral dat ik voor mezelf koos. Natuurlijk had ik echt wel mijn twijfels en was ik onzeker of ondernemer worden wat voor mij zou zijn. Het was een retespannende stap. Maar wat ben ik blij dat ik ‘m toch gewaagd heb. Ik ben er een gelukkiger mens van geworden!”

Thamara Van Trappe

Deze extra’s krijg je ook nog bij de training

VA cafe online

Als onderdeel van jouw training organiseren we 4x per jaar het VA café online. Hier ontmoet je de andere VA schoolers en is er alle tijd en ruimte om te sparren met gelijkgestemden, ervaringen uit te wisselen en te luisteren naar hoe anderen het doen. Onder de bezielende begeleiding van één van de teammembers van VA school is er altijd wel een thema om uit te diepen. Samen is alles leuker!

VA cafe online VA school
de VA starterskit

De va starterskit

Back to school! Yeah. Weet je nog hoe je uren bij de Hema en de V&D kon ronddralen? Bij een nieuwe training horen nieuwe gadgets. Wij hebben een fijne VA starterskit voor je samengesteld zodat je alles in huis hebt om van jouw training een succes te maken.

VA profiel

Als extraatje willen we je een mooie plek aanbieden op onze website VA profiel. Hier kun jij je profileren richting opdrachtgevers. Je krijgt deze plek t.w.v. 47 euro van ons aangeboden als jij je eindopdracht met succes hebt afgerond.

VA profiel
Make it personal

Wij geloven in 100% online ondernemen. Daarom is ons trainingsprogramma ook 100% online én 100% persoonlijk. We hebben in de afgelopen jaren gezien dat onze training zo’n stevige fundering heeft, prettig en persoonlijk aanvoelt en iedereen met onze methode optimaal resultaat kan halen. Voordeel is dat we de kosten voor de training zo laag mogelijk kunnen houden. We zijn altijd flexibel als we iets willen aanpassen of verbeteren. Slim en snel werken houden we van. Vanaf dag 1 staat ons VA school support systeem tot je beschikking. Het begint allemaal met een uitnodiging voor de ‘Welkom aan boord sessie’ waarin we je wegwijs maken en je kunt kennismaken met mededeelnemers. Bij VA school moet je het wel zelf doen, maar hoef je het nooit alleen te doen. Daarom hebben we regelmatig live momenten waar jij je persoonlijke vragen kunt stellen. Over je training, werk als VA, website, juridische zaken of btw-aangifte. Gedurende de gehele training staat het team van VA school voor je klaar zodat je altijd je stappen kunt blijven zetten.

Soraya Berends

Soraya Berends

Blij dat ik naar mijn onderbuikgevoel heb geluisterd

"Voor de start van mijn VA-avontuur werkte ik in de zorg, met dementerende ouderen. Ik had het naar mijn zin, maar toen kwam Corona om de hoek waardoor alles voor mij veranderde. Ik kreeg long covid en door mijn klachten kon ik mijn functie niet meer uitoefenen. Ik zat ik zak en as. En moest op zoek naar een passende functie bij mijn prikkelgevoeligheid en wisselende energie. Een buurvrouw vertelde mij over VA school. Vanaf dat moment kwam alles in een soort stroomversnelling.
Natuurlijk had ik twijfels en was ik onzeker of ik die switch wel zou kunnen maken. Ik had tenslotte geen enkele werkervaring op kantoor of zoiets. Maar ik dacht via een opleiding kan ik het vast wel stap voor stap leren.
En inderdaad. De training bij VA school is super gestructureerd. Stapsgewijs werd ik wegwijs gemaakt in wat er allemaal bij het opzetten van mijn VA bedrijf kwam kijken. Van branding tot aan mijn uurtarief en alles ertussenin. Verder heb ik vooral heel veel gehad aan de eerste modules om aan mezelf te werken en te ontdekken “wie ben ik en waarom wil ik dit?”.
Ik ben blij dat ik naar mijn onderbuikgevoel geluisterd heb en de knoop gewoon heb doorgehakt, anders had ik mijn eigen leerproces alleen maar in de weg gezeten. Dus voor iedereen die twijfelt zeg ik, dat onderbuikgevoel is er niet voor niets!"

Soraya Berends
Kim Verkleij
Tijdens de training al aan de slag met mijn eerste opdracht

"Ik had aardig wat punten op mijn wensenlijstje staan. Werken waar en wanneer ik wil, flexibiliteit om ook een leuke mama te kunnen zijn én dan ook nog eens met een fijn financieel plaatje. Ik ben iedere dag dankbaar dat dit gelukt is. En dat is voor een groot deel mede dankzij VA school en de training, waardoor mijn VA business direct succesvol is gestart. Wonend in Spanje, waar het minimumloon niet zo hoog is en parttime werken vaak niet kan, is mijn eigen VA business de ideale oplossing. Ik kan doen waar ik blij van word, heb een fijne werk/privé balans en financiële rust.

Ik ga graag goed voorbereid van start, als een echte perfectionist, met kennis in mijn pocket, geen half werk. Ik ben geen digitaal hoogstandje, dus al die tools die ik geleerd heb, hebben mij zo ontzettend geholpen om te weten wat er allemaal mogelijk is en welke tools ik zelf nodig heb voor mijn business. Daarnaast is mijn netwerk enorm gegroeid. Fijn om ervaringen uit te wisselen, advies in te winnen en zelfs leuke opdrachten aan elkaar door te spelen. En last but not least ben ik nu veel zelfverzekerder om online met opdrachtgevers aan het werk te gaan.

Waarom zou ik de training aanraden? Je krijgt alle handvatten aangereikt om als VA te starten. Je moet het zelf doen, maar wel met hulp van VA school, je buddy en een heel fijn netwerk. Het is de investering meer dan waard, want na het afronden van de training, of in mijn geval al tijdens de training, kun je meteen los met jouw aanbod voor jouw ideale klanten. Kies voor jezelf en wat jou gelukkig maakt!"

Kim Verkleij
Kim Verkleij

Kim Verkleij

Hanneke Wessel

You can be scared and really ready

Danielle LaPorte

Wij kunnen je natuurlijk zoveel vertellen, maar wat vinden Anastatia, Junissa en Ingrid eigenlijk van de training? Kijk en luister naar deze video’s.

Waarom heb je voor VA school gekozen?

lees hieronder onze Google reviews

Misschien staat jouw vraag hier ook nog bij

Hoeveel tijd ben ik ongeveer bezig met de opleiding per module?

Je moet ongeveer rekening houden met ongeveer 8 tot 10 uur studietijd per module.

Hoe lang duurt de training?

We meten dit regelmatig en zien op dit moment een gemiddelde duur van zes maanden. Dit is ook het tempo wat we jou aanraden. Sneller of langzamer gaan mag altijd. Omarm je eigen tempo.
Je krijgt bij de training in ieder geval één jaar toegang tot alle materialen in de online leeromgeving.

Moet ik een toets maken en wat als ik dat niet haal?

Je sluit de opleiding af met het maken van een eindopdracht. VA school geeft 100% certificaatgarantie. Dus als er nog iets te verbeteren valt aan je eindopdracht bespreken we samen met jou wat dat is en hoe je dat aan kan pakken en zorgen we er samen voor dat je het certificaat behaalt.

Ik weet echt niet wat ik aan moet bieden als VA, moet ik dat niet eerst uitzoeken?

Nee dat hoeft echt niet. Sterker nog, het is juist leuk en slim om het tijdens het volgen van de opleiding uit te zoeken. Daar helpen we je bij met leuke opdrachten en suggesties. Je gaat nog zoveel meer nieuwe dingen ontdekken. Het zou zelfs zonde zijn als je je nu al zou vastleggen. Let’s explore.

Komen er niet veel te veel VA’s op de markt?

Ik snap je angst. En als je net in deze wereld komt kijken kunnen die aantallen best wel overwhelming zijn. Maar als ik je nu vertel dat er op dit moment 2.300.000 ondernemers in Nederland zijn. En VA school heeft ongeveer 1700 VA’s opgeleid. Reken je even mee hoeveel ondernemers ze dan per persoon kunnen ondersteunen? 1352! Conclusie. Er zijn nog veel te weinig VA’s in Nederland. Tijd om in actie te komen.

Kan ik deze opleiding ook vanuit het buitenland volgen?

Jazeker kan dat. We hebben al deelnemers uit Duitsland, Aruba, Mallorca, Bali, België, Spanje, USA en Zwitserland. Dat is het voordeel van online leren en werken. Je kunt het doen waar je maar wilt.

Ik heb nog een vaste baan in loondienst, kan ik dit er gewoon naast doen?

Ja je kunt gewoon lekker deze training volgen. Je doet het in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker kan dat. Je kunt in zes of in twaalf maandelijkse termijnen betalen. Bij betaling in termijnen betaal je 10 euro per termijn extra aan administratiekosten en uitgestelde betaling.

Ik wil me laten omscholen. Hoe weet ik of ik de juiste achtergrond en ervaring heb?

Om dat goed te kunnen inschatten en jou ook de ruimte te geven voor het stellen van jouw persoonlijke vragen, raden we je dan aan om even een Klaar voor de start check te boeken. De link staat onderaan deze pagina. Maar je mag ook van de chatfunctie gebruikmaken.

 

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?

Een klacht kan je, het liefst zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 kalenderdagen na het ontstaan van de klacht mailen naar info@vaschool.nl ter attentie van Hanneke Wessel. Wij doen ons best om binnen twee werkdagen te reageren en met je te bespreken wat een oplossing of volgende stap zou kunnen zijn. De volledige klachtenprocedure vind je terug in de algemene voorwaarden van VA school.

Zijn er live en face-to-face momenten bij de training?

Ja er zijn verschillende momenten waarop we elkaar zien. Er zijn iedere maand live VA café online sessies waarbij je kunt sparren met de andere deelnemers. En minimaal twee keer per jaar organiseren we het VA café. Een heerlijk event op een fijne locatie.

Is VA school een gecertificeerde opleiding?

Ja, wij zijn een door KIWA gecertificeerde opleiding met NRTO keurmerk.

Wat als ik langer dan een jaar toegang wil tot de online leeromgeving?

Aan het einde van het eerste jaar krijg je van ons het aanbod om het VA membership met een jaar te verlengen. De kosten hiervoor zijn 117,37 euro incl. btw. De leeromgeving wordt telkens weer aangevuld en geüpdatet dus is en blijft waardevol.

De eerstvolgende training start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Logo VA school 10 jaar

VA school is aangesloten bij

VA school is aangesloten bij

© VA school 2014 – 2024